مقالات

متعلقات فایر باکس آتش نشانی

فایرباکس آتشنشانی

متعلقات فایر باکس آتش نشانی

شلنگ آتش نشانی : یکی از اساسی ترین ارکان در فایر باکس ها، شلنگ می باشد که در اغلب مواقع از جنس برزنت و تیوب داخلی محکم تشکیل شده است که خوشبختانه در برابر ضربات فیزیکی اعم از ساییدن، کشیدن و… مقاومت نسبتا خوبی را از خود نشان می دهد.
و در سایز های بسیار متفاوت موجود هستند و درون بازار با متراژ های مختلف یافت می شوند ولی متراژ متداول آنها 20 متری می باشد و در سایز 1.5 اینچ.
قرقره : استفاده از قرقره در درون جعبه های آتش نشانی ضروری محسوب می شود؛ چرا که این ابزار وظیفه آب رسانی و همچنین نگهداری از شلنگ را بر عهده دارد و قطعا نبودن قرقره می تواند مشکلات متعددی را در زمینه مهار کردن حریق به وجود آورد.
نازل : از دیگر متعلقات فایر باکس آتش نشانی، می توان به نازل اشاره کرد که به کمک آن آب از داخل شلنگ جهش پیدا می کند و سپس می تواند آتش را خاموش کند، بدیهی است که این محصول در انواع و سایز های متنوعی تولید شده است که استفاده از آن غیر قابل اجتناب می باشد.

کوپلینگ آتشنشانی چیست؟

شیر فلکه : به طور کلی می توان گفت که شیر فلکه ها در اجناس برنج، فلز و … تشکیل می شوند که این مورد در افزایش طول عمر فایر باکس آتش نشانی تاثیر بسزایی دارد.
البته این محصول در برند های متفاوت عرضه می شود که شما می توانید با توجه به نیاز های خود آن ها را تهیه کنید و گفتنی است که حداقل فشار شیر فلکه ها باید 16 بار باشد.
کوپلینگ : به کمک این ابزار می توانیم در حین حادثه احتراق، شلنگ را به شیر درون جعبه های آتش نشانی متصل کنیم و سپس عملیات آب رسانی به خوبی صورت می گیرد.

 

نحوه استفاده از جعبه های آتش نشانی

پیش از استفاده از این ابزار ناچار هستید که مراحل متعددی را طی کنید که کلیه آن ها به شرح ذیل می باشد :

کلیدی را که معمولا در داخل حفاظ شیشه ای قرار دارد را بردارید و درب جعبه را باز کنید.
مطابق زاویه نود درجه باید قرقره شلنگ را بیرون بکشید و سپس برای باز کردن شلنگ اقدام بفرمایید.
ابتدا نازل و بعد به سرعت شیر فلکه را باز کنید.
نازل را به طور دقیق به سوی حریق ببرید و تا زمانی که آتش مهار نشده است، باید نازل را در دست نگه دارد.
پس از اطفاء آتش، باید شلنگ را مطابق با حالت اولیه به دور قرقره بپیچید و در آخر کلیه محتویات را درون جعبه آتش نشانی قرار دهید.

شیلنگ آتشنشانی چیست؟

انواع FIRE BOX

همان طور که می دانید کلیه تجهیزات آتش نشانی از تنوع بسیاری برخوردار می باشند که قطعا جعبه های آتش نشانی هم این موضوع مستثنی نیست و در ادامه قصد داریم به اغلب آن ها اشاره کنیم:

فایر باکس آتش نشانی تک کابین : این دسته از فایر باکس های شامل یک عدد قرقره، 25 الی 30 متر شلنگ لاستیکی، نازل، کوپلینگ و شیر فلکه برنجی می باشد که کلیه آن ها درون یک درب قرار می گیرند.
جعبه آتش نشانی دو کابین : محصول ذکر شده شامل دو درب و دو محفظه می باشد که نه تنها شامل محتویات فایر باکس تک کابین است، بلکه از یک محفظه دیگر هم برخوردار می باشد که درون آن کپسول های خاموش کننده قرار می گیرد.
فایر باکس آتش نشانی دو طبقه : همان طور که از نام این کالا هم مشخص می باشد، این دسته از جعبه های آتش نشانی دارای دو طبقه هستند که در طبقه بالا محتویاتی از قبیل شلنگ، قرقره و … قرار گرفته است و در طبقه زیرین هم اغلب کپسول های خاموش کننده متفاوت قرار می گیرد.
لازم به ذکر است که جعبه های آتش نشانی دو طبقه از زیبایی منحصر به فردی برخوردار می باشد.

جعبه آتش نشانی تو کار : به منظور ایجاد نظم در ساختمان ها بهتر است که از فایر باکس های تو کار استفاده کنید؛ چرا که آن ها در درون دیوار نصب می شوند و تنها درب آن ها قابل مشاهده می باشد.
فایر باکس آتش نشانی رو کار : طبیعتا در آپارتمان های قدیمی هیچ جایگاهی برای جعبه های آتش نشانی تعبیه نشده بود و به همین علت هم ناچار بودند که با استفاده از لوله کشی برای نصب جعبه های آتش نشانی خود اقدام کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *