مقالات

مزایا استفاده از بست‌های مجهز شده به عایق چیست؟

بست

مزایا استفاده از بست‌های مجهز شده به عایق چیست؟

این قطعه همانطور که گفتیم، خاصیت آب‌بندی فوق‌العاده‌ای در برابر نفوذ بخار آب خواهد داشت. از طرف دیگر این اتصال مانع از انتقال انرژی سرما به گیره و بست نگهدارنده می شود. این کارکرد بست عایق‌دار باعث جلوگیری از متراکم شدن آب و آسیب به قطعه مورد نظر خواهد شد.

اگر قطعه‌ای که قرار است توسط بست ها ثابت و پشتیبانی شود، بدون حضور عایق در تماس با گیره فلزی باشد، در مجاورت با تغییرات دمایی انرژی زیر بست را به خود جذب می‌کند. این مسئله می‌تواند در کاهش عمر مفید لوله اثرگذار باشد. طراحی آجدار این قطعه باعث سرد شدن و انبساط و انقباض لوله نمی شود.

از طرف دیگر وقتی از بست های عایق دار در یک پروژه استفاده می شود، لرزشی در قطعات ایجاد نمی شود و همچنینی سر و صدای ناشی از لرزش را در پی نخواهد داشت.

از ویژگی های فنی این قطعه می‌توانیم به استفاده مواد اولیه مقاوم همچون فولاد ضد زنگ الکتروگالوانیزه اشاره کنیم که در نوع خود مزایای متعددی را به دنبال خواهد داشت. این عایق لاستیکی نصب شده در بست فلزی، به راحتی باعث کاهش ارتعاشات خواهد شد. این کاهش لرزش و ارتعاش علاوه بر نوع عایق به لطف پیچ‌های محکمی است که در این نوع بست‌ها تعبیه شده است.

ناگفته نماند که پلاستیک به کار رفته در بست عایق دار معمولا مقاومت خوبی در دماهای بالا و پایین دارد. از طرف دیگر این قطعات به راحتی برای مونتاژ هر نوع پروژه‌ای چه به صورت عمودی و چه به صورت افقی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ضربه گیر صنعتی چیست؟

کاربرد بست عایق دار چیست

 

بست‌ها یکی از راه‌های آسان، سریع و کم هزینه برای مهر و موم کردن قطعات به شمار می‌آیند. این اتصالات مکانیکی در برابر فشار مقاوم هستند. دلیل این امر هم استفاده از مواد فلزی بادوام مثل فولاد گالوانیزه در ساخت آن‌ها است. لایه رویه این اتصالات طوری ایجاد شده است که از آن در برابر رطوبت و زنگ‌زدگی محافظت کند.

بست ها انواع گوناگونی دارند و شما می توانید بسته به پروژه ای که در دست دارید، انواع سایزهای آن را خریداری کنید. ساختار بست هایی که عایق در آن‌ها تعبیه شده است، به شکلی است که از لوله در برابر هر گونه حرکت یا لغزش پشتیبانی و محافظت می‌کند.

پوشش بیرونی این بست فلزی و لایه درونی آن از یک قطعه پلاستیکی مقاوم ساخته شده است که منجر به آب‌بندی کار و بالا بردن کیفیت عملکرد نسبت به بست‌های معمولی و بدون عایق می‌شود.

بست‌های معمولی به دلیل اینکه از داخل کاملا لوله یا کابل مورد نظر را محصور نمی‌کنند، احتمال حرکت آن‌ها بالا خواهد بود. این یعنی ممکن است در برخی مواقع با یک ضربه منجر به از دست رفتن لایه محافظتی شود. این مشکل در بست‌های عایق‌دار به خوبی مرتفع شده است. با ما همراه باشید تا شما را به شکل بهتری با این اتصالات جالب آشنا کنیم.

دریچه منهول چیست؟

بست

بست

سایزبندی بست‌های عایق‌دار

یک بست و گیره عایق دار برای داشتن بهترین عملکرد باید طبق استانداردهای موجود طراحی و تولید شود. مواد پلاستیکی و فلزی به کار رفته در این نوع بست و همچنین پوشش گالوانیزه آن برای بالا بردن عمر کار از اهمیت زیادی برخوردار هستند.

هر اتصال و قطعه فلزی و پلاستیکی بسته به جایی که قرار است از آن استفاده شود از یک درجه سایزبندی خاصی برخوردار است. این ویژگی شامل بست‌های عایق‌دار هم می شود. استاندارد این قطعه PG است. شما می‌توانید این بست را در سایزهای گوناگون 13.5، 16، 21، 29، 36 و 48 وب سته به پروژه خود خریداری کنید.

گستره لاستیک استفاده شده در این بست ها هم می تواند از 6 میلی‌متر تا 60 میلی‌متر، بسته به کارکرد متفاوت باشد. البته هر سازنده‌ای ممکن است با توجه به استانداردهای خود بیشتر یا کمتر از این سایز عایق‌بندی را نیز تولید کند.

لرزه گیر صنعتی چیست؟

حرف آخر

بست عایق‌دار یکی از بی نظیرترین اتصالات مورد استفاده در پروژ‌ه‌های ساختمانی است که برای اتصال انواع لوله، کابل، شیلنگ، قطعات صنعتی مختلف و ماشین‌آلات مورد استفاده قرار می‌گیرد. این قطعات با همراه همیشگی خود یعنی ریل ها و به وسیله‌ پیج‌های تعبیه شده‌ای که دارند، به راحتی در بدنه، سقف و دیواره هر مکان یا ماشینی نصب و استفاده می شوند. اگر قصد خرید این محصول را دارید، می‌توانید از راه‌های ارتباطی مختلف از جمله شبکه های اجتماعی یا چت آنلاین سایت و همچنین خطوط تلف قرار داده شده در آن با مشاورین فروش ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *